KARKURIN NOPEIN TIE KOTIIN

SOS Medical Lemmikki ID merkki

13,00

Tyylikäs, kaunis ja kestävä lemmikin pantaan kiinnitettävä pyöreä merkki, jossa yksilöllinen Pet2Home.fi lemmikkitunniste. Tämän lemmikeille suunnitellun tunnistusmerkin avulla karkulaiset löytävät nopeammin kotiin.

Merkki on suunniteltu lemmikeille, joilla on terveysongelmia, lääkitys, allergioita tai noudattavat esimerkiksi erityisruokavaliota. Näin lemmikin löytäjä on heti tietoinen lemmikin erityistarpeista. Lue lisää

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ID_MM
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Merkki on halkaisijaltaan 25 mm x 2,5 mm ja painaa noin 6 g. Pakkauksessa kaksi eri kokoista kiinnitysrengasta. Suosittelemme keskikokoisille ja kookkaille lemmikeille isompaa kiinnitysrengasta, jonka halkaisija on 25 mm. Pienempää kiinnitysrengasta, jonka halkaisija on 16 mm, suosittelemme esimerkiksi kissoille ja muille pienikokoisille / kääpiölemmikeille. LemmikkiID -merkki on valmistettu sinkistä ja päällystetty nikkelillä. Merkin painatus ja kaiverrus on suunniteltu kestämään, mutta ethän anna lemmikkisi leikkiä sillä tai pureskella merkkiä.

Jokaisessa LemmikkiID -merkissä on yksilöllinen lemmikin tunnistuskoodi, joka ohjaa lemmikin löytäjän Pet2Home.fi -palveluun lemmikkisi yksilölliselle profiilisivulle. Lemmikin profiilisivu löytyy vain yksilöllisellä lemmikkitunnisteella ja sisällöstä päättää asiakas itse. Suosittelemme, että lemmikkiprofiilista löytyvät lemmikin tunnistusmerkit ja valokuva sekä jopa kuusi eri yhteyshenkilöä, jotka voivat tarvittaessa huolehtia lemmikistä. Jos lemmikkisi viettää aikaa useammalla paikkakunnalla, suosittelemme listaamaan yhteyshenkilöitä kaikilta eri paikkakunnilta.

Lisätiedot

Paino 6 g
Mitat 2.5 × 0.025 cm
X