KARKURIN NOPEIN TIE KOTIIN

Pet2Home Lahjakortti

25,5030,50

Pet2Home lahjakortti sisältää LemmikkiID -pannan tai -merkin ja lemmikkiprofiilin vuodeksi toimituskuluineen. Lue lisää

Poista
All fields below are required
Tuotetunnus (SKU): LK
Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Luodaksesi lemmikillesi turvaverkon, valitse ensin lemmikille LemmikkiID panta tai merkki ja lemmikkiprofiili. Kun LemmikkiID -panta tai merkki saapuu postissa, pääset luomaan lemmikillesi profiilin Pet2Home.fi palveluun. Käytä pannan laattaan tai merkkiisi kaiverrettua yksilöllistä lemmikkitunnistetta (esim. BK4SLK ) Pet2Home.fi lemmikkiprofiilin luomiseksi.

LemmikkiID -merkki
Tyylikäs, kaunis ja kestävä lemmikin pantaan kiinnitettävä pyöreä merkki, jossa yksilöllinen Pet2Home.fi lemmikkitunniste. Merkki on halkaisijaltaan 25 mm x 2,5 mm ja painaa noin 6 g. Valittavissa kahdella eri kokoisella kiinnitysrenkaalla. Suosittelemme keskikokoisille ja kookkaille lemmikeille isompaa kiinnitysrengasta, jonka halkaisija on 25 mm. Pienempää kiinnitysrengasta, jonka halkaisija on 16 mm, suosittelemme esimerkiksi kissoille ja muille pienikokoisille / kääpiölemmikeille.

LemmikkiID -panta
Laadukas pehmeällä neopreenillä vuorattu säädettävä polyesteripanta, jossa näppärä pikalukitus. Neopreenivuoraus pehmentää aktiivisen lemmikin kaulan alueelle kohdistuvaa rasitusta ja lisää pannan istuvuutta. Pannassa ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pet2Home.fi yksilöllinen lemmikkitunniste, jossa uniikki LemmikkiID. Lukko valmistettu ympäristöystävällisestä muovista. Runsas säätövara tekee tästä pannasta hyvän myös pennuille. Suosittelemme mittaamaan lemmikin nykyisen pannan pituuden ja leveyden, jotta tilaamanne panta on lemmikille sopiva (katso kokotaulukko). XS -koko sopii kissoille ja kääpiökoirille. Pannassa on reilusti säätövaraa, joten sen voit sovittaa turvalliseksi käyttää myös kissoille. Kiipeilevien kissojen panta tulee säätää tarpeeksi reiluksi, että mahdollisesti kiinni jäädessään panta luiskahtaa pään yli.

Lemmikkiprofiili
Vuoden voimassa oleva Pet2home.fi lemmikkiprofiili on jokaisen lemmikin yksilöllinen turvaverkko, joka yhdistää lemmikin yksilöllisen lemmikkitunnisteen (LemmikkiID) Pet2home.fi -internetpalvelussa ylläpidettävään lemmikkiprofiiliin. Lemmikkiprofiiliin voi kirjata jopa kuusi yhteyshenkilöä, joihin lemmikin löytäjä voi ottaa yhteyttä. Profiiliin voi myös kirjata lemmikin nimen ja lisätietoja mm. olennaisia lemmikin terveyteen liittyviä tietoja kuten allergiat ja lääkitys ja lisätä tunnistamista helpottavan valokuvan.

Lisätiedot

Lahjakortin arvo

, , , , ,

X